Omgeving

Gezinshuis-ebode B.V. is gevestigd in het buitengebied in Flevoland en heeft een eigen terrein van ca. 2 ha. De woning is ruim opgezet, zo beschikt ieder kind over een eigen slaapkamer en zijn er meerdere badkamers speciaal voor de kinderen.

De woonkamer en keuken zijn groot en overzichtelijk zodat er voldoende gelegenheid is om te bewegen en te spelen. Ook is er voor de kinderen een aparte speelkamer met een ruime sortering speelgoed en een mogelijkheid om TV te kijken, te gamen of te computeren.

In een ander deel van de woning zijn ook diverse vertrekken waar de kinderen zich kunnen terug-trekken om te spelen, TV te kijken of te gamen.

 

Buiten de woning is er ook van alles te beleven.

Zo beschikt Gezinshuis-ebode B.V. over een eigen speeltuin met diverse speeltoestellen zoals: klimtoestellen, trampolines, zandbak met waterspeelbaan, kabelbaan en een verhard terrein om te skelteren, voetballen, fietsen, steppen of basketballen.

Verder beschikt het gezinshuis over een kampvuur plaats en een dierenweide met stallen.

Er zijn veel knuffelbare dieren zoals paarden, kippen, eenden, alpaca's en varkentjes.

Op onze paarden Rocky, Dreamer en Charly kan worden gereden.

 

Zorglocatie in Spanje

Gezinshuis-ebode B.V. beschikt over een eigen zorglocatie aan de oostkust in Spanje in het plaatsje L’Ampolla alwaar het hele gezinshuis verblijft tijdens schoolvakanties van minimaal 2 weken aaneengesloten.

Het huis bevind zich op een eigen omheind terrein van ca. 4.000 m2 op ca.15 minuten lopen van het strand en de dorpskern.

De kinderen kunnen gebruikmaken van een groot verhard speelterrein met diverse speeltoestellen.

Ook is er een zwembad vlak naast de woning voor veel waterpret tijdens de zonnige dagen.

Al met al is dit een fantastische plek voor de kinderen om onbezorgd vakantie te vieren en te genieten van wat Spanje te bieden heeft aan cultuur en natuur.

Gezinshuis e-bode voldoet aan de eisen van
Erkend Leerbedrijf

Gezinshuis-ebode B.V. Copyright 2019  All Rights Reserved.    Versie: 30 April 2019